Un lloc perfecte on fer una parada i trobar-se amb un mateix.Al pati del Museu Frederic Marès hi ha un lloc idíl·lic. Un racó tranquil al barri Gòtic de Barcelona, lluny de l'estrès dels carrers més comercials de la ciutat i molt a prop de l'art, la quietud i l'encantadora bellesa de l'arquitectura gòtica.

D'Estiu és el millor lloc per connectar-se a Barcelona.I, enmig de tal descobriment, perquè no tastar alguna de les especialitats de la carta o delectar-se amb un deliciós cafè... o dos.


Vine a trobar-nos

Tenim noves opcions de menú cada setmanaTenim totes les tapes tradicionals, però també tenim una selecció constant de nous elements per sorprendre.

Esmorzar del Dia

5,00€


Per Estar o Anar

D’Estiu
Plaça Sant Iu, 5,
08002 Barcelona
Spain


E-mail: info@cafedestiu.com

Telèfon: +34 933 10 30 14

Les nostres hores

Diumenge - Dissabte
10am - 10pm


Els nostres perfils

Frederic Màres Museum ButtonFrederic-Màres-Museum-Video-Button-Active

El Museu Frederic Marès és un lloc on compartir la passió per l'art, la història i la bellesa.


Una col·lecció d'objectes i escultures medievals que ha anat ampliant la seva mida des de la seva inauguració el 1948. Un regal d'incalculable valor que el seu fundador, l'escultor català Frederic Marès (1893-1991), va fer a la ciutat de Barcelona i que cada dia gaudeixen molts dels clients que visiten el nostre Cafè.


Nosaltres us recomanem que comenceu la vostra visita pel Gabinet del col·leccionista a les sales del segon i tercer pis. Després podeu anar baixant per veure les altres col·leccions.